Pe 1 octombrie vrajitoarele de la AMA Pigments au lansat o provocarea pentru pasionatii de machiaj.

Halloween-ul a fost intotdeauna un prilej de sarbatoare pentru echipa AMA Pigments pentru ca este ocazia perfecta sa creeze machiaje jucandu-se cu cei mai interesanti pigmenti din colectie. Daca pentru alte evenimente, vedetele din paleta de machiaj ar fi pigmentii in tonuri calde cu texturi stralucitoare si care ar complementa trasaturile modelului, pentru Halloween vrajitoarele din echipa AMA pun pe paleta de machiaj cele mai aprinse nuante de rosu, tonuri de verde crud, mov care reflexta ca solzii unui dragon, sau alb stralucitor care te duce cu gandul la Craiasa zapezii.

Ce a presupus provocarea lansata de AMA Pigments?

Participantii au trebuit sa creeze un machiaj cu tema Halloween Glam si sa urce machiajul machiajul pe pagina lor de Instagram pana pe data de 16 octombrie 2020.

Vrajitoarele AMA Pigments au ales machiajele castigatoare (ne-am rezervat dreptul de a alege machiaje care sa fie in acord cu valorile AMA Pigments) si iata-ne aici anuntand castigatorii.

Mentionam ca lista ar fi fost mai extinsa, dar din pacate cativa participanti nu au respectat conditiile de inscriere in concurs. Lista urmatoare nu este un clasament, numele castigatoarelor au fost listate in ordine aleatorie.

  1. Gavrilut Madalina Patricia
  2. Nora Cimpean
  3. Andras Larisa
  4. Iacus Mihut Adela
  5. Costin Diana Cristina
  6. Golduț Raluca Nicoleta
  7. Harabagiu Elena
  8. Georgescu Cristina-Alexandra
  9. Crăciun Andreea-Alexandra
  10. Lestyan Antonia
  11. Tal Claudia-Titina
  12. Buhai Alida Oana
  13. Radu Elena
  14. Porcescu Camelia
  15. Lazar Andra Ioana
  16. Luminita Moldovan
  17. Cristina Spiridon
  18. Violeta Necsoi

hallowen

hallowen

hallowen

hallowen

hallowen