Machiorii celebrităților dezvăluie produsele favorite pentru Oscarurile din 2020

Oscarurile tocmai ce au trecut, iar cele mai stilate celebrități de la Hollywood s-au adunat pe covorul roșu pentru cea de 92-a gală a Premiilor Academiei. Acum că statuile sunt așezate pe rafturi în casele căștigătorilor, iar covorul roșu a fost strans, pasionații de frumos din lumea întreagă au început să studieze aparițiile și să pună întrebări. Ce nuanță de machiaj a purtat Natalie Portman? Ce pigment a folosit Saoirse Ronan pentru machiaj?

Machiorii celebrităților au răspuns acestor întrebări arzătoare pentru că este cunoscut că Oscarurile stabilesc standardele de frumusețe pentru anul ce tocmai a început. Și dacă ar fi să învățam ceva de la premiile de anul acesta, ar fi că starurile promovează frumusețea naturală. Este timpul ca oamenii să își dezvăluie frumusețea naturală iar produsele de machiaj folosite să le evidențieze trăsăturile. Este momentul să uităm de fondul de ten aplicat în multe straturi și zeci de produse folosite pentru a crea un singur machiaj al ochilor.

Să descoperim împreună produsele din spatele celor mai spectaculoase apariții de pe covorul roșu de la Oscaruri.

Lucy Boynton

Lucy Boynton

Lucy Boynton este cunoscută pentru machiajele riscante pe care le încearcă de fiecare dată când este e covorul roșu, iar Gala Premiilor Oscar de anul acesta nu a fost o excepție. Ea a colaborat cu Jo Baker să creeze un look proaspăt. Jo Baker a folosit blush-ul Chanel Rose Petale atât pentru obraji cat și pentru pleoape. Baker a spus ca este un truc pe care femeile ar trebui să îl folosească în 2020 dacă vor să creeze machiaje unitare. Și nu ar trebui să uitam de gene, acestea au fost false, ați ghicit corect.

Dacă nu îți permiți blush-ul de la Chanel, poți să îl înlocuiești cu unul dintre pigmenții din colecția Genesis de la AMA. Sunt perfecți pentru un look romantic cu gene false.

 

Penelope Cruz

Penelope Cruz

Nu este un secret pentru nimeni că Penelope Cruz este o fană a stilului glamour din anii 1990, iar anul acesta a hotărât să își accentueze ochii și buzele și să folosească nuanțe de bronz pentru pleoape. Pentru a-i evidenția ochii, Hung Vanngo a folosit mai multe straturi de rimel Lancome Hypnose Drama.

Pentu a crea un machiaj al ochilor asemănător te poți juca cu unul din următorii pigmenți de la AMA.

 

Margot Robbie

Margot Robbie

Apariția lui Margot Robbie a fost epică deoarece a optat pentru o rochie vintage neagră de la Chanel. Pati Dubroff, makeup artistul care a creat machiajul lui Robbie a completat apariția cu un ruj mat roșu pentru că a vrut ca Margot să arate ca un star din filmele vechi de la Hollywood. Ea a promvat estetica fetelor cool de la Hollywood din anii 1990 cu rujul Chanel Allure Velvet în nuanța Ideal.

 

Natalie Portman

Natalie Portman

Lisa Storey s-a concentrat pe sprâncenele celebre ale lui Natalie Portman pentru premiile Oscar de anul acesta. Nu avea sens de altfel să distragă atenția de la tinuța cu mesaj a lui Natalie. Lisa a vrut să creeze un machiaj care încadrează frumusețea strălucitoare a lui Natalie și care îi subliniază tunsoare chic. Ea a folosit Diorshow Pump ‘N’ Brow în nuanța negru pentru a obține un look natural.

 

Saoirse Ronan

Saoirse Ronan

Saoirse a debutat cu o tunsoare nouă cu breton pe covorul roșu de la Oscaruri și a decis, împreună cu machiorul Kara Yoshimoto Bua să folosească o culoare liliachie pentru pleoape pentru că a dorit să creeze o apariție romantică. Kara a vrut să oglindească culoarea lavandei din rochia lui Saoirse cu un machiaj stralucitor. Este un machiaj simplu, dar nu oricine îl poate purta.

 

AMA recomandă următorii pigmenți dacă vrei să recreezi nuanța de liliac pentru pleoape.

Acestea sunt doar cateva din produsele folosite de machijori sa creeze machiaje pentru Oscaruri, incearca sa le recreezi si impartaseste-le cu noi.

XOXO

Autor: Alina Dumitrascu