TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Magazinul online disponibile la dresele www.amapigments.com denumit in continuare AmaPigments este administrat de S.C. Ama Pigments S.R.L., cu sediul social in Str. Amaradia nr. 22, Craiova, Jud. Dolj, Romania, 200157, persoana juridica romana inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J16/1644/2018, avand codul de inregistrare fiscala 39662461. Telefon: 0763 213 303.

Prezentul document denumit in continuare “Termeni si Conditii” reprezinta un contract la distanta si stabileste termenii si conditiile de utilizare si modul de desfasurare a achizitiilor de PRODUSE si SERVICII comercializate prin intermediul magazinului online AmaPigments.

Prin acceptarea Termenilor si a Conditiilor, sunteti, de asemenea, de acord cu Politica de retur, Politica de confidentialitate, precum si cu toate celelalte documente mentionate in cuprinsul prezentului document.

S.C. Ama Pigments S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment Termenii si Conditiile. Orice modificari aduse Termenilor si Conditiilor vor intra in vigoare numai pentru comenzile noi, inregistrate dupa publicarea modificarilor respective pe acest site web. Astfel, va rugam sa cititi Termenii si Conditiile, inainte de fiecare COMANDA, pentru ca este posibil sa fi intervenit modificari de la ultima vizita.

S.C. Ama Pigments S.R.L. depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor afisate pe magazinul nostru online. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, precizam ca imaginile PRODUSELOR au caracter informativ, iar PRODUSELE livrate pot diferi de imaginile de prezentare, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila din partea producatorilor. De esemenea, unele caracteristici sau pretul PRODUSELOR prezentate pe site, pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Promotiile si ofertele prezente pe magazinul nostru online sunt valabile in limita stocului disponibil.
Promotiile ce ruleaza pe magazinul online AmaPigments nu se cumuleaza cu alte promotii/programe speciale de discount.

Daca aveti orice intrebari cu privire la Termenilor si a Conditiilor de utilizare AmaPigments, va rugam sa ne contactati pe mail la contact@amapigments.com sau la numerele de telefon :  0763 213 303

     1. DEFINIREA TERMENILOR UTILIZATI

UTILIZATOR: persoana care acceseaza magazinul nostru online, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenilor si a Conditiilor de utilizare AmaPigments prin finalizarea procesului de inregistrare.

CLIENT: acel utilizator ce initiaza si finalizeaza o COMANDA pe www.amapigments.com .

VANZATOR: S.C. Ama Pigments S.R.L.

UTILIZARE ABUZIVA: utilizarea magazinului nostru online intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor sau prevederilor legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii companiei noastre sau celorlalti utilizatori.

COMANDA: document electronic, generat ca urmare a accesarii magazinului online de catre un CLIENT, ce intervine ca forma contractuala intre S.C. Ama Pigments S.R.L.si acesta din urma.

CONTRACT: o COMANDA confirmata de catre S.C. Ama Pigments S.R.L. prin care suntem de acord sa livram CLIENTULUI PRODUSELE solicitate de acesta, iar CLIENTUL este de acord sa efectueze plata acestora.

REVIEW: o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative si de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

NOTA/RATING: modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui UTILIZATOR /CLIENT/CUMPARATOR fata de un produs. NOTA/RATING-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de UTILIZATOR/CLIENT/CUMPARATOR asupra unui produs sau serviciu.

COMENTARIU: apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

INTREBARE: formula de adresare catre alti UTILIZATORI/CLIENTI/CUMPARATORI cu scopul de a obtine informatii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.

RASPUNS: informatie scrisa care este transmisa UTILIZATORILOR/CLIENTILOR/CUMPARATORILOR care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit produs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un UTILIZATOR/CLIENT/CUMPARATOR unui alt UTILIZATOR/CLIENT/CUMPARATOR in cadrul unei discutii.

DOCUMENT: prezentele Termene si Conditii.

NEWSLETTER: mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de VANZATOR intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea VANZATOR cu referire la informatiile continute de acesta.

ZILE: in cazul in care nu este stipulat altfel, termenul zile face referire la zile lucratoare.

UTILIZATORII site-ului www.amapigments.com sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare ce guverneaza desfasurarea tuturor operatiunilor si a raporturilor intre parti, acestea fiind considerate prevederi minimale aplicabile ce se adauga prevederilor legislatiei romanesti in vigoare. Termenii si conditiile pot fi modificate oricand prin actualizarea continutului acestui document, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII.

      2. CONSIDERATII GENERALE 

S.C. Ama Pigments S.R.L. ia toate masurile pentru ca informatiile publicate pe pagina sa web, inclusiv descrierea PRODUSELOR precum si preturile listate, sa fie, in orice moment, corecte si complete. Cu toate acestea, se pot face si greseli. In asemenea situatii, AmaPigments va incerca sa inlature toate erorile survenite in cel mai scurt timp posibil. In cazul in care AmaPigments constata ca eroarea respectiva a afectat/influentat COMANDA dumneavoastra sau Contractul valabil incheiat, va incerca sa va informeze in cel mai scurt timp posibil, oferindu-va atat posibilitatea reconfirmarii COMANZII/a CONTRACTULUI, cat si posibilitatea anularii acesteia/acestuia.

Va rugam sa aveti in vedere ca achizitionarea PRODUSELOR pe internet ofera o experienta diferita de cea din magazin. In special, trebuie sa stiti ca: 

Comunicarea cu personalul AmaPigments se poate realiza prin interactiunea telefonica directa cu acestia sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. In vederea imbunatatiirii calitatii serviciilor AmaPigments apelurile telefonice pot fi inregistrate. 

Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta. 

Nu este permisa utilizarea acestui web site in scopul introducerii in mod deliberat de virusi sau orice alt program sau material care poate fi tehnic daunator sau distructiv. Sunt interzise incercarile de acces neautorizat la acest web site, la serverul pe care este gazduit acesta sau la orice alt server, calculator sau baza de date in legatura cu acest site web. Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor va angajati sa nu atacati acest site web prin intermediul unui atac de blocare a serviciului sau de blocare distribuita a serviciului.

Nerespectarea dispozitiilor din prezenta clauza va fi raportata autoritatilor competente in vederea aplicarii sanctiunilor legale si va determina suspendarea imediata a dreptului de a utiliza acest site web.

Desi depune toate eforturile pentru a asigura o navigare sigura pe pagina sa web, compania noastra nu poate garanta ca site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise nu contin erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, caderi de linie sau orice alti factori similari. Va rugam sa aveti in vedere ca folositi site-ul pe riscul propriu, S.C. Ama Pigments S.R.L. nefiind in niciun fel responsabil pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Astfel, este in avantajul dumneavoastra sa va asigurati ca aveti instalate sisteme adecvate de aparare, menite sa va protejeze calculatorul de virusi si/sau orice alt continut daunator.

S.C. Ama Pigments S.R.L. are dreptul, in orice moment, sa modifice, sa suspende sau sa inceteze comercializarea online a PRODUSELOR, partial sau in totalitate, temporar sau permanent, cu sau fara notificare prealabila.

     3. DESFASURAREA OPERATIUNILOR DE VANZARE

Accesul in vederea efectuarii unei COMENZI ii este permis oricarui CLIENT/CUMPARATOR.

Pentru motive justificate S.C. Ama Pigments S.R.L. isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul CLIENTULUI/CUMPARATORULUI in vederea efectuarii unei COMENZI si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii CLIENTULUI/CUMPARATORULUI pe Site, actiunile acestuia ar putea perturba sau prejudicia in orice fel activitatea S.C. Ama Pigments S.R.L. sau a celorlalti clienti.

In oricare dintre aceste cazuri, CLIENTUL/CUMPARATORUL se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al AmaPigments, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus-mentionate.

Prin lansarea unei COMENZI pe AmaPigments, CLIENTUL este de acord sa fie contactat (telefonic, prin SMS sau prin e-mail) de catre reprezentantii magazinului nostru online.

Daca S.C. Ama Pigments S.R.L. confirma executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor COMENZII. Acceptare comenzii de catre compania noastra se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail sau SMS) din partea SOCIETATII catre CLIENT, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma. 

S.C. Ama Pigments S.R.L. nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata ca avand valoarea unui CONTRACT. Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre companie.

Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat. 

     4. OBIECTUL CONTRACTULUI

Obiectul CONTRACTULUI il constituie PRODUSUL/PRODUSELE cu privire la care CLIENTUL si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei COMENZI pe AmaPigments, confirmata de catre personalul de vanzari al companiei noastre. PRODUSUL/PRODUSELE are/au caracteristicile mentionate pe magazinul online.

     5. PRETUL CONTRACTULUI

Pretul PRODUSULUI/PRODUSELOR este acela mentionat pe www.amapigments.com. Acesta poate fi modificat in orice moment, fara preaviz. Exceptie fac doar comenzile ce au fost deja confirmate. Modificarile preturilor nu se aplica retroactiv.

In cazul in care CUMPARATORUL nu poate fi contactat, intr-un termen rezonabil, folosind detaliile de contact pe care le-a furnizat in timpul procesului de COMANDA, AmaPigments va considera COMANDA  anulata si CUMPARATORUL va fi notificat despre aceasta prin e-mail sau SMS. 

S.C. Ama Pigments S.R.L. depune toate eforturile pentru ca preturile afisate sa fie corecte. Cu toate acestea, este posibil sa apara si erori. In cazul in care S.C. Ama Pigments S.R.L. descopera o eroare legata de pretul unui/unor PRODUS/PRODUSE comandate deja de catre CUMPARATOR, acesta va fi informat cat mai curand posibil, cu privire la eroarea produsa. In aceste situatii, CUMPARATORUL va avea optiunea fie de a reconfirma COMANDA la pretul corect, fie de a anula COMANDA.  

In cazul in care CUMPARATORUL decide anularea Comenzii, dupa ce a fost informat cu privire la preturile corecte ale PRODUSELOR, insa anterior acestui moment a achitat deja pretul PRODUSELOR comandate, S.C. Ama Pigments S.R.L. va oferi rambursarea diferentei in cel mai scurt timp posibil, dar fara a depasi 10 zile de la data anularii.

In masura in care S.C. Ama Pigments S.R.L. nu a informat CUMPARATORUL cu privire la preturile eronate, potrivit prevederilor din prezenta sectiune si a confirmat COMANDA, contractul valabil incheiat va fi executat in mod corespunzator si PRODUSELE vor fi livrate in conformitate sectiunea MODALITATILE DE LIVRARE de mai jos.

Preturile afisate includ TVA precum si orice alta taxa dar nu includ cheltuielile de ambalare, expediere si livrare.

     6. MODALITATILE DE LIVRARE

Dupa confirmarea comenzii si expedierea acesteia, clientul va primi un e-mail sau SMS ce va contine numarul documentului de transport (AWB) pentru verificarea stadiului transportului, valoarea Comenzii, modalitatea de plata. 

S.C. Ama Pigments S.R.L. isi va indeplini obligatiile contractuale in termen de maxim 14 zile de la data la care a comunicat CLIENTULUI mesajul de confirmare referitor la COMANDA. In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca PRODUSUL nu este diponibil, S.C. Ama Pigments S.R.L. va informa CLIENTUL despre aceasta situatie.

S.C. Ama Pigments S.R.L. poate livra CLIENTULUI un produs similar avand acelasi pret, in situatia in care PRODUSUL solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI. 

PRODUSUL va fi livrat CLIENTULUI prin serviciile de curierat rapid cu care colaboreaza compania noastra conform optiunii CLIENTULUI.

Dupa semnarea documentelor de livrare, CUMPARATORUL dobandeste posesia fizica a PRODUSELOR comandate. Din acest moment, CUMPARATORUL preia toate riscurile asupra PRODUSELOR, respectiv riscul de pierdere sau de deteriorare.

In cazul in care CUMPARATORUL nu este disponibil personal, poate desemna o terta persoana care sa preia PRODUSELE in numele sau. Reprezentantul CUMPARATORULUI trebuie sa fie o persoana cu capacitatea juridica necesara, respectiv sa fi implinit varsta de 18 ani, pentru a putea primi, in numele CUMPARATORULUI, PRODUSELE. 

     7. METODELE DE PLATA

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare COMANDA. S.C. Ama Pigments S.R.L. va emite catre CLIENT o factura pentru PRODUSELE si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare. 

Platile se fac  in moneda nationala – leu/lei dar si euro/dolar.

Platile se pot efectua in sistem ramburs sau prin card online

Plata in sistem ramburs: Se face in numerar, integral, la livrarea PRODUSELOR. In cazul livrarii PRODUSULUI printr-o firma de curierat, plata PRODUSULUI se face dupa verificarea coletului de catre CLIENT. Plata se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.

Plata cu cardul: Se face online, integral in momentul efectuarii checkout-ului de catre CLIENT, prin procesatorul de plati online MOBILPAY.

In afara de cazul in care este agreat de SOCIETATE si CLIENT diferit, S.C. Ama Pigments S.R.L. se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate PRODUSELOR si serviciilor comandate de catre CLIENTI in momentul predarii acestora catre curier, pe baza de contract, sau catre reprezentantul CLIENTULUI. 

S.C. Ama Pigments S.R.L. va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si transmiterea documentelor insotitoare la CLIENT. Livrarea PRODUSELOR va fi efectuata doar pe teritoriul Romaniei. Proprietatea asupra PRODUSELOR si serviciilor va fi transferata CLIENTULUI doar in momentul incasarii contravalorii acestora. 

      8. POLITICA DE RETUR

Urmatorul aspect face referire doar la persoanele fizice conform legislatiei in vigoare.

Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului. In situatia mentionata mai sus, CLIENTUL are dreptul de a returna orice produs in termen de 14 zile calendaristice de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani, schimbarea cu un alt produs sau returnarea contravalorii sub forma de voucher. In aceste cazuri, valoarea in bani returnata, produsul inlocuit sau returnarea contravalorii sub forma de voucher, se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie.

Plata transportului aferenta produsului returnat respectiv cea aferenta produsului trimis pentru inlocuire ii revine clientului. 

In cazul in care se opteaza pentru: 

La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie.

Nu se admit la retur:

Aceste masuri sunt specifice produselor cosmetice intru-cat termenul de valabilitate al acestora se calculeaza incepand cu prima deschidere a ambalajului, iar odata cu utilizarea/testarea lor apare riscul transmiterii de virusi prin transferul produsului altei persoane.

PROCEDEUL DE RETURNARE AL PRODUSELOR

Pentru a realiza returul unui produs urmati pasii de mai jos:

Dupa receptionarea coletului veti fi contactat/ contactata de un membru al departamentului Relatii Clienti care se va ocupa de returul produslui dumneavoastra. 

Atentie! Responsabilitatea cu privire la integritatea produsului pe perioada transportului in vederea returnarii acestuia apartine exclusiv clientului. Produsele deteriorate in timpul transportului ce nu fost ambalate corespunzator la expediere nu vor fi acceptate la retur. Daca produsul nu respecta intocmai conditiile mentionate mai sus compania noastra isi ezerva dreptul de a nu accepta returul produselor. Contravaloarea transportului tur-retur cade in sarcina clientului.

      9. TERMENII SI COSTUL LIVRARII

S.C. Ama Pigments S.R.L. va livra PRODUSELE in cadrul termenelor mentionate pe MAGAZINUL ONLINE pentru PRODUSUL comandat, la data generarii COMENZII sau in cel mult 30 de zile de la data la care CLIENTUL a generat COMANDA, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel. 

In  cazul in care nu poate executa CONTRACTUL datorita faptului ca PRODUSUL sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, SOCIETATEA va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre CLIENT pentru PRODUSUL sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 14 de zile.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, S.C. Ama Pigments S.R.L. va anunta CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care S.C. Ama Pigments S.R.L. primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea PRODUSELOR, S.C. Ama Pigments S.R.L. poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.

PRODUSELE comercializate de AmaPigments pot fi livrate peste tot, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii. Dupa expedierea coletului, veti primi un email de notificare cu privire la noul status al comenzii.

     

10. EXPEDIEREA COMENZILOR

Toate comenzile ce sunt plasate de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00 - 12:00 sunt expediate in aceeasi zi, cu exceptia sarbatorilor legale si a perioadelor de promotie de tip Black Friday.

Comenzile lansate dupa ora 12:00, in zilele de sambata si duminica sau in zilele libere prin lege vor fi operate si expediate in urmatoarea zi lucratoare. Pentru mai multe informatii puteti accesa aici lista de sarbatori legale.

In cazul mai multor comenzi plasate de pe celasi cont, avem nevoie de confirmare telefonica pentru a putea expedia coletele. 

In cazuri rare (promotii cu impact puternic, Black Friday, evenimente neprevazute) procesarea comenzilor poate dura mai mult datorita volumului mare de colete. Cu toate acestea procesarea comenzilor confirmate nu poate depasi 10 zile.

Procesare comenzilor ce includ PRODUSE a caror stoc a fost gresit raportat de platforma noastra de ecommerce sau cele plasate de utilizatori ce nu au putut fi contactati de consilierii de vanzari ai companiei noastre, va fi amanata pana la rezolvarea situatiei aparute.

     11. MODALITATI SI COSTURI DE EXPEDIERE

Transportul produselor comandate pe AmaPigments se face prin companiile ce ofera servicii de Curierat rapid partenere precum Dragon Star.

Coletul dumneavoastra este depozitat in vederea livrarii timp de maxim 5 zile de catre Curierul Rapid. In cazul in care nu ridicati coletul in acest interval, acest va fi returnat catre compania noastra. 

In cazul in care aveti doua comenzi cu statusul „In Asteptare” si date identice de livrare/expediere, cele doua comenzi vor fi cumulate/unite din sistemul nostru. Prima comanda se anuleaza automat, iar produsele din prima comanda se adauga in a doua comanda.

Ca masura restrictiva pentru CLIENTII ce nu ridica PRODUSELE comandate ne rezervam dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fara ca plata acestora sa fie efectuata integral in avans .

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numerele de telefon 0763 213 303  sau pe email la comenzi@amapigments.com . 

    12. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Confidentialitatea informatiilor personale ale CLIENTILOR AmaPigments este unul dintre aspectele pe care le tratam cu cea mai mare seriozitate.

AmaPigments colecteaza informatii prin intermediul site-ului web www.amapigments.com, in conformitate cu legislatia romana care face referire la aceste aspecte. Site-ul plaseaza "cookie-uri" pe calculatorul vizitatorului, ce sunt utilizate pentru autentificare, adaugarea de produse in cos, plasarea de comenzi si colectarea de informatii statistice cu privire la utilizarea siteului nostru.

Colectarea datelor se face prin:

     • Formularul de inregistrare CLIENT;
     • Formularul de actualizare a informatiilor CLIENTULUI;
     • Formularul de plasare a COMENZILOR;
     • Formularul de contact;
     • Formularul de recenzii produse;
     • Formularul de abonare newsletter;

Datele cu caracter personal colectate prin intermediul siteului sunt folosite pentru:

     • Facilitarea comunicarii directe si indirecte cu CLIENTii
     • Facturarea PRODUSELOR/SERVICIILOR comandate de catre dumneavoastra
     • Informarea utilizatorilor cu privire la statusul comenzilor plasate
     • Livrarea PRODUSELOR
     • Informarea UTILIZATORILOR cu privire la disponibilitatea de stoc a unuia sau mai multor PRODUSE
     • Informarea UTILIZATORILOR asupra diferitelor oferte/ promotii disponibile
     • Informarii UTILIZATORILOR privind situatia contului de pe AmaPigments, evolutia si starea COMENZILOR, precum si evaluarea PRODUSELOR si serviciilor oferite. 

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. Ama Pigments S.R.L.isi asuma obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatorii siteului nostru.

Compania noastra se angajeaza sa nu transmita datele colectate catre terti, cu exceptia companiilor de Curierat in vederea livrarii produselor si a situatiilor expres prevazute de legislatia statului Roman in vigoare. Astfel, informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate Parchetului, Politiei, Instantelor Judecatoresti sau altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Orice UTILIZATOR care a furnizat explicit date cu caracter personal pe site-ul AmaPigments poate opta pentru stergerea acestora din baza noastra de date prin trimiterea unui e-mail la adresa contact@amapigments.com.

In cazul in care utilizatorii nu doresc sa primeasca in continuare comunicari comerciale prin email din partea companiei noastre pot utiliza link-ul de dezabonare din footer-ul newsletter-ului AmaPigments primit prin email.

Optiunea de stergere a contului se printr-un email trimis catre contact@amapigments.com cu subiectul “Stergere Cont”, in cadrul mesajului specificand adresa de email folosita la inregistrarea contului dvs.

In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. Ama Pigments S.R.L.. In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, litigiul va fi solutionat de catre Comisia de Arbitraj de pe langa Camera de Comert si Industrie a Municipiului Iasi sau de catre instantele de judecata competente din  Municipiul Iasi.

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa contact@amapigments.com  , iar pentru sesizari si reclamatii, la adresa comenzi@amapigments.com .

Toate comunicarile in scris vor fi facute pe adresa:  
S.C. Ama Pigments S.R.L.
Str. Amaradia nr. 22
Craiova
Jud. Dolj, Romania, 200157
Telefon: 0763 213 303

13. POSTAREA DE REVIEW-URI, COMENTARII, INTREBARI SI RASPUNSURI

Postarea de Review-uri, Comentarii, Intrebari si Raspunsuri se poate face, de catre UTILIZATORI/ CLIENTI/CUMPARATORI, accesand pagina fiecarui produs in sectiunea „Cere detalii”, „Scrie un review” sau accesand pagina PAREREA CLIENTILOR. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la caracteristicile si modul de folosire al unui produs.

In momentul inregistrarii unui anumit Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns pe Site, UTILIZATORII/ CLIENTII/CUMPARATORII acorda S.C. Ama Pigments S.R.L. o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul S.C. Ama Pigments S.R.L. de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, distribui si de a afisa acest continut.

Fiecare UTILIZATOR/ CLIENT/CUMPARATOR, in momentul inscrierii de Review-uri /Comentarii /Intrebari /Raspunsuri in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli: 

Pe langa o evaluarea realista critica, in momentul inscrierii unui Review, UTILIZATORUL/ CLIENTUL/CUMPARATORUL va adauga si un Rating relevant pentru produsul sau serviciul aferent. Parerea Clientilor, impreuna cu Rating-urile corespunzatoare lor, vor influenta Rating-ul general al produsului sau serviciului, numar care este afisat sub titlul fiecarui produs. Astfel, un Review insotit de un Rating mare duce la o crestere a Rating-ului general, iar un Review insotit de un Rating mic duce la o scadere a Rating-ului general.

Cand un Review/Comentariu/Intrebare sau Raspuns este semnalat de catre un UTILIZATOR/CLIENT/CUMPARATOR ca avand un continut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut este examinat cu atentie de catre VANZATOR pentru a determina daca incalca Termeni si Conditii Site-ului.  

In cazul in care VANZATORUL constata incalcarea Termenelor si Conditiilor in mod repetat, acesta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea UTILIZATORULUI/ CLIENTULUI/CUMPARATORULUI de a inscrie Parerea Clintilor/Comentarii/Intrebari sau Raspunsuri in sectiunile „Cere Detalii”, „Scrie un review”si „Parerea Clintilor”.

14. SESIZARI SI RECLAMATII

Sesizarile sau reclamatiile legate de PRODUSUL/PRODUSELE achizitionat/e se pot comunica (verbal sau scris) in maxim 30 de zile calendaristice de la primirea comenzii.

Pentru sesizari sau reclamatii legate de PRODUSUL/PRODUSELE achizitionat/e, CUMPARATORII au la dispozitie numerele de telefon 0763 213 303 sau adresa de email comenzi@amapigments.com.

Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile de la primirea acestora. 

Toate comunicarile in scris vor fi facute pe adresa:  

S.C. Ama Pigments S.R.L.
Str. Amaradia nr. 22
Craiova,
Jud. Dolj, Romania, 200157
Telefon: 0763 213 303

     15. UTILIZAREA COOKIE-urilor

Ce sunt Cookie-urile?

Cookie-urile sunt fisiere mici de text care sunt salvate in browser-ul dvs. Acestea sunt descarcate in browser-ul dvs. prima oara cand accesati site-ul nostru. La urmatoarea dvs. accesare a site-ului nostru, informatiile continute de acestea sunt trimise inapoi la website-ul initial (first party cookie) sau catre un alt site, caruia ii apartine (third party cookie). Astfel, este recunoscut faptul ca site-ul a fost deschis cu browser-ul respectiv, iar statusul este modificat, de exemplu afisarea anumitor continuturi. In acest sens, Cookie-urile memoreaza de exemplu produsele adaugate in cos, preferintele sau modul in care utilizati un site.

La ce sunt folosite Cookie-urile?

Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile AmaPigments pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: (ex: preferintele in materie de confidentialitate online sau cosul de cumparaturi.) De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator acceseaza paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

Ce Cookie-uri folosim?

Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Primele sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web). Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada definite in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator. In acet moment perioada de pastrare a Cookie-urilor fixe generate de magazinul nostru online este de maxim 30 de zile (Cos de cumparaturi persistent, Autentificare persistenta)

Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

Contin Cookie-urile date personale?

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Datele sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

Stergerea Cookie-urilor

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. 

Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web. Blocarea Cookie-urilor face imposibila autentificarea si plasarea de comenzi pe AmaPigments.

Cookieurile NU sunt virusi! Ele folosesc formate text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. 

Nu utilizam cookie-uri pentru a stoca informatii ale cardurilor, adrese sau alte informatii personale!

      16. INFORMATII LEGALE / RASPUNDEREA SOCIETATII 

S.C. Ama Pigments S.R.L. nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o pierdere in situatia in care aceasta este cauzata de nerespectarea prezentelor termene si conditii/CONTRACTULUI si celorlalte instructiuni mentionate pe MAGAZIN ONLINE. 

S.C. Ama Pigments S.R.L. nu raspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii MAGAZIN ONLINE-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri de pe MAGAZINUL ONLINE.  

S.C. Ama Pigments S.R.L. nu este responsabila pentru daune de orice fel pe care CLIENTUL sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre SOCIETATE a oricarei din obligatiile sale conform CONTRACTULUI si pentru daune care rezulta din utilizarea PRODUSELOR si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea PRODUSELOR. 

      17. GARANTII 

Toate PRODUSELE comercializate de catre S.C. Ama Pigments S.R.L., beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. PRODUSELE sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. 

Pentru sesizari sau reclamatii legate de PRODUSUL/PRODUSELE achizitionat/e, CUMPARATORII au la dispozitie numerele de telefon 0763 213 303  sau adresa de email comenzi@amapigments.com.

     18. FORTA MAJORA 

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

     19. LEGEA APLICABILA - JURISDICTIA 

CONTRACTUL este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre S.C. Ama Pigments S.R.L. si CLIENT se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din municipiul Iasi. 

     20. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA. 

Toate materialele integrate in acest MAGAZIN ONLINE sunt proprietatea intelectuala a S.C. Ama Pigments S.R.L. sau a companiilor terte ce au transmis dreptul de propietate prin acorduri de utilizare. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online. Totusi, paginile complete ale MAGAZIN ONLINE-ului pot fi tiparite daca sunt destinate a fi folosite in scop strict personal. 

Fara a trece cu vederea aplicabilitatea generala a cel mentionate anterior, S.C. Ama Pigments S.R.L. poate oferi ocazional oportunitatea de a descarca imagini de fundal, economizoare de ecran sau alte programe utilitare prin intermediul magaziului online. 

Intregul continut al site-ului AmaPigments - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. Ama Pigments S.R.L. si a partenerilor sai si este aparat de Legea Pentru Protectia Drepturilor De Autor si de legile privind Proprietatea Intelectuala Si Industriala. 

ATENTIE! Folosirea fara acordul S.C. Ama Pigments S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

     21. DISCLAIMER

Toate fotografiile PRODUSELOR prezentate au caracter informativ si orientativ, pot diferi fata de PRODUSUL vandut. Pot exista cazuri cand imaginea prezentata sa nu fie actualizata la infatisarea curenta/actuala a PRODUSELOR. Fotografiile ambalajelor pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe acest site. Denumirea/ designul, culorile, formele pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe site. Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putand fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Toate prezentarile nu obliga firma producatoare sau pe noi, comerciantul/ furnizorul, in niciun fel fata de CLIENT.