Menu
Your Cart

IMPORTANT TO KNOW

 1. I: De ce pigmentul primit difera de culoarea de pe site?

   R:  Deoarece calibrarea culorilor difera de la un dispozitiv la altul . Pozele afisate pe site NU au fost modificate in Photoshop.Pe ecranul aparatului de fotografiat cu care au fost facute pozele potrivirea culorilor era aproximativ  de 1:1.

 


2. I :De ce unele cutii sunt pline cu pigment iar altele sunt pe jumatate goale ?

    R: Pigmentii se vand la gramaj nu la volum. Din aceasta cauza nu toate cutiile sunt pline cu pigment.  Aceeasi cutie cu acelasi gramaj poate parea mai goala sau mai plina datorita densitatii produsului . Unii pigmenti sunt mai grei ,  deci cu o cantitate volumetrica mai mica obtii gramajul dorit; iar altii sunt mai usori astfel cantitatea volumetrica de pigment umple cutia. Volumul pigmentilor difera in cutie de la numar la numar si nu conteaza ca sunt din aceeasi gamă.

Exemplul din imagine : aceeasi masa de 1kg cu densitati diferite

 

 

3. I: De ce curge pigment pe marginea capacului ?

    R:  Deoarece cutiile de 3ml si 5ml  au fost create la cererea clientilor sub forma de mostre. Deoarece cutiile sunt foarte micute asa este si filetul care nu sigileaza etans cutia. La varianta profesioanala , cutia de 10 ml , asa ceva nu se intampla deoarece acest model de recipient este mai mare ,avand o sita si un sigiliu care dozeaza cantitatea de pigment. Filetul are pasul mai lung si etanseaza cutia.

 

In imagine recipientul de 10 ml

 

4. I : Cum arata recipientele de 3ml si 5ml ?

 

TOATE GRAMAJELE

 

recipient 3ml recipient 5ml

 

recipient 10ml

5. I : Pigmentii pot cauza reactii alergice ? 

    R:  DA este posibil!!!

Ca orice alt produs cosmetic, pigmentii AMA sunt insotiti de buletine COA si MSDS de la producator. Desi cazurile sunt rare ,  pot exista situatii cand anumite persoane dezvolta reactie alergica la unul din ingrediente, asemenea situatiilor din industria farmaceutica sau alimentara. Alergia la produsele cosmetice este denumită dermatită de contact. Aceasta se manifestă, aşa cum îi spune şi numele, pe locul în care am aplicat produsul. Alergiile se pot manifesta pe loc sau la un interval de cateva ore, insotite fiind de senzatie de usturime sau mancarime, pielea fiind rosie si umflata acolo unde a intrat in contact cu pigmentul.Dacă produsul care a provocat dermatita este reaplicat, zona se îngroaşă şi apar fisurile. In acest caz intrerupeti urgent folosirea si clatiti zona cu apa din abundenta.Dacă pielea nu a fost mult prea rău afectată, aceste dermatite se vindecă spontan, dar e necesar să oprim contactul cu substanţa care a declanşat alergia Contactati medicul in cazul in care situatia persista. Va sfatuim atunci cand dezvolati alergii sa ne sunati la nr 0763.213.303 pt a va ajuta sa gasiti ingredientul la care sunteti alergic astfel incat pe viitor sa stiti sa va feriti de acesta. 

Este recomandat ca inainte de folosire sa testati produsele pe incheietura mainii.

 

Daca dupa o perioada pielea se inroseste ca in imagine inseamna ca sunteti alergic la produsul testat!

Dosing sifters for the 3ml sample jars

AMA Pigments has introduced, as the clients required, dosing sifters for the 3ml sample jars, to prevent the product from spreading when opening the jars. The brand has already introduced the new product packages sifter, but until the old ones run out of stock, both variants are on sale. Therefore, some orders may include both jars with dosing sifters and without sifters.

site dozare