Campanie dedicata scolilor de machiaj acreditate

NU ITI FIE FRICA DE UN NOU INCEPUT!

Noi te sustinem!

Pentru AMA Pigments machiajul este o forma de arta. Cum ii poti spune artistului sa se opreasca din creat pentru ca planeta este devastata de un virus? Cum ii spui profesorului care isi picura sufletul pentru elevi ca nu mai poate sa isi ajute invataceii sa isi urmeze visurile? Campania NU ITI FIE FRICA DE UN NOU INCEPUT se adreseaza scolilor de machiaj profesionale care in aceasta perioada nu isi mai pot primi elevii pentru ca intreaga planeta este in izolare.

AMA stie cat de important este sa tinem legatura in aceste timpuri dificile si sa ne sustinem reciproc. Pentru cei care nu stiu, Lorena Vilcu Cioboata este la randul ei un formator careia ii lipsesc invataceii in aceasta perioada. Dar pentru ca intreaga echipa AMA isi pastreaza speranta si se pregateste sa isi primeasca elevii atunci cand izolarea va fi ridicata, s-a gandit ca intre timp sa le ofere o mana de ajutor celor care planuiesc lucruri mari pentru viitor. Si pentru ca este esential sa sustinem industria de machiaj si educatia, AMA Pigments ofera ajutor scolilor profesionale care doresc sa isi relanseze cursurile de machiaj in forta.

AMA ofera un STARTER KIT pentru scolile de machiaj acreditate din Romania.  Kitul contine 100 de pigmenti AMA de 3ml deja selectati de Lorena Vilcu Cioboata, creatoarea brandului.

Se aloca STARTER KITUL primelor 100 de firme care isi expima intentia de inscriere in program. Cererile de inscriere se vor procesa in ordinea cronologica a primirii lor. Acestea se vor primi pana la data de 1 iunie, dupa care orice cerere nu se va mai lua in calcul si orice firma care nu a intrunit conditiile de eligibilitate sau nu a facut dovada lor va fi descalificata din program.

Conditiile de eligibilitate :

  1. Firma trebuie sa fie SRL sau SRL-D cu Codul CAEN 8559 – Alte forme de invatamant n.c.a. Nu se accepta PFA, II, organizatii non-profit/non-guvernamentale sau altele.(se va trimite copia CUI , statutul firmei si buletin )
  2. Trebuie sa se faca dovada autorizatiei, inca valida, eliberata de Comsia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala. (se va trimite copie autorizatie)
  3. Dovada ca in anul 2019 au organizat cel putin un examen pentru ocupatia MACHIOR cod        COR 5141.3.3 (nu se tine cont de numarul de ore, numarul de participanti la examen, tipul programului sau tipul certificatului- se va trimite borderoul si catalog).

Pentru inscrierea in programul de support STARTER KIT se va trimite mail la [email protected]. Fiecare participant va atasa in email poze cu documentele mentionate in criteriile de eligibilitate. Vom lua in considerare doar documentele trimise in email si vom reveni cu email pentru clarificari daca este necesar, totusi ,va rugam ,sa aveti grija sa ne trimiteti intr-un singur mesaj toate documentele. (Dupa cum va puteti imagina vor fi multe mesaje de procesat si vrem sa ne asiguram ca vom actiona cu precizie).

In cazul in care exista kituri nerevendicate sau nu exista suficiente firme care intrunesc conditiile de participare acestea vor fi donate catre Grupurile de Facebook, cu care noi colaboram constant, care organizeaza licitatii pentru copii cu probleme de sanatate cu scopul de a stange bani pentru tratamente si operatii.

Sugeram scolilor, dar nu le conditionam, sa ofere CADOU acesti pigmenti, cursantilor care se vor inscrie la cursurile lor, imediat ce se va ridica restrictia de functionare si restrictia legata de Starea de Urgenta. Astfel scolile vor sustine, la randul lor, viitorii machiori din industria de beauty.

AMA considera ca fiecare ajutor este important mai ales intr-o industrie care este grav afectata de izolarea la domicilui si interdictia organizarii evenimentelor.

De asemenea, va incurajam sa ne urmariti pe paginile de socializare pentru ca in toata perioada in care este activa Starea de Urgenta continuam sa ajutam machiorii liber profesionisti cu concursuri si giveaway-uri organizate pe diferite retele de socializare dar si cu preturi reduse pe site la toata gama de produse AMA.

100 de pigmenti