Atunci cand vrei sa-ti definesti ochii, codita de tus este cea mai la indemana pentru ca te face sa arati extraordinar imediat cu o aplici. Machiajul nu este complet fara o codita de tus si gene false. Sau cel putin asa spun pasionatele de makeup. Este singurul truc care iti duce machiajul de la meh, la WOW. Nici macar nu conteaza daca il porti ziua sau seara, tusul este perfect oricand.

Ochii sunt cea mai importanta trasatura a fetei pentru ca transmit emotii, asa ca ar trebui sa te joci cu machiajul ca in fiecare zi sa transmiti ceva diferit. Dar inainte sa o faci, iti aducem aminte ca produsele de calitate fac diferenta, asa ca ai grija de ochii tai.

Nu incerca urmatoarele stiluri de tus daca ai ochi sensibili. Iti trebuie produse speciale sa eviti o alergie.

Tus pentru ochi de pisica

Tus pentru ochi de pisica

Tusul care te ajuta sa ai o privier feroce mai este denumit si cat eyeliner si este probabil unul dintre cele mai celebre trenduri.

Pentru a-l obtine trage o linie subtire pe pleoapa superioara si uneste-o cu cea de le partea inferioara. Cu ochii deschisi vino cu tusul in coltul intern al ochiului si creeaza o forma similara cu cea pe care o are pisica ta in jurul ochilor.

 

Codite clasice

Codite clasice

Ochii sunt oglinda sufletului tau. Probabil ai auzit aceasta zicala de sute de ori, iar noi nu o vom contrazice. Coditele clasise sunt perfecte pentru orice tip de ochi pentru ca iti subliniaza frumusetea naturala. Este un machiaj mult mai discret decat cel ochi de pisica si poti sa il porti chiar si la birou.

 

Tus in nuante pamantii

Tus in nuante pamantii

Stilul natural este preferatul tuturor anul acesta si ar trebui sa il incerci si tu. Alege culori naturale pentru coditele de tus, de la roz piersicuta la maroniu, toate sunt perfecte pentru un tus natural. Stilul acesta merge perfect cu un machiaj in tonuri neutre.

 

Tus sclipitor

Tus sclipitor

Esti si tu un fan al festivalurilor de vara? Atunci tusul ar trebui sa fie cel mai bun prieten al tau pentru ca te scoate din anonimat, mai ales daca alegi varianta mai indrazneata. Daca vrei sa fi special ar trebui sa incerci un produs sclipitor pentru codite. Pigmentii AMA sunt perfecti pentru acest machiaj pentru ca daca ii combini cu tus fixator obtii o crema pe care o poti modela in tus.

 

Tus indraznet

Tus indraznet

Tu alegi cat de indrznet vrei sa-ti fie tusul. Daca vrei sa atragi toate privirile catre ochii tai uita de toate trendurile de mai sus si incearca ceva diferit. Nu-ti fie frica sa creezi ceva unic pe care nu l-a mai incercat nimeni.

Iti plac ideile noastre?

Impartaseste-le cu noi pe ale tale. AMA te incurajeaza sa fi extraordinar!

 

XOXO

Autor: Alina Dumitrascu