Meniu
Cosul tau

Colecția Phoenix – Acolo Unde Poveștile Încep

Colecția Phoenix spune una dintre cele mai misterioase povești ale omenirii. Din timpuri când creaturile renășteau din cenușă, a luat naștere o colecție de farduri de ochi plină de culoare.

Într-o zi când soarele a privit spre Pământ, a zărit în deșertul îndepărtat o pasăre magnifică al cărei penaj îi făcea până și razele să pălească. Penele sale era strălucitoare, roșii, aurii și sclipeau mai tare ca razele Soarelui. Frumoasa creatură l-a amețit pe Soare cu penajul ei. Fi sortită să trăiești pentru totdeauna! Soarele i-a spus.

Phoenixul este atât de magnific încât fiecare om ar vrea măcar o pană să atingă. Colecția de pigmenți cosmetici Phoenix este creată să le ofere make-up artiștilor ocazia să mânuiască penele Pheonixului și să creeze artă cu nuanțele soarelui. Fiecare fard de ochi pus in borcănelele AMA reflectă o culoare regăsită în penajului Phoenixului.

Când Soarele își revarsă razele peste pigmenții Pheonix pentru machiaj, ei își schimbă nuanțele asemeni unui cameleon și strălucesc în mii de nuanțe.

Născută din razele soarelui, inspirată de măiestria Pheonixului, colecția noastră de pigmenți te va ajută să scoți la lumină un nou machiaj ascuns în cutia Pandorei de fiecare dată când îi vei aplica pe pleoape.

    AMA loves colours, AMA loves you! Be AMA(zing)! XOXO

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de utilizare cookie