Ești în căutare de inspirație pentru petrecerea de Halloween? Nu contează dacă vrei să te costumezi ca un vampir sau să arăți sexy și elegant, următoarele idei de machiaj te vor ajuta să creezi un personaj interesant.

Haloween-ul este sărbătoarea noastră preferată pentru că putem folosi pigmenții cosmetici de la AMA să creăm cele mai frumoase machiaje. Machiajul corect poate să completeze costumul așa că este important să-l planifici în avans pentru a te asigura că se potrivește cu personajul în care vrei să te transformi. Următoarele idei de machiaj pentru Halloween sunt perfecte pentru o persoană creativă care nu are un buget mare de cheltuit pe produse scumpe de machiaj.

Diavol

Acesta este unul dintre cele mai ușor de creat machiaje de Halloween deoarce ai nevoie doar de două culori și anume roșu și negru. Bineînțeles că dacă vrei un aspect cât mai apropiat de Prințul Iadului ar trebui să porți de asemenea și o pereche de coarne pe care le găsești în orice magazin în perioada aceasta. Poți să îți vopsești fața în roșu și să folosești un fard negru pentru a crea umbre. Dacă îți colorezi fața și gâtul în roșu, aplică un fard mat negru pe peoape și buze pentru a atrage atenția și a-ți transforma machiajul în unul înfricoșător.

hallowen2021

Maleficent

Maleficent a devenit zâna întunecată pe care toată lumea o îndrăgește de când Angelia Jolie a adus-o la viață pe micile ecrane. Dacă vrei să recreezi personajul pentru Haloween-ul de anul acesta începe cu o bază curată, fondul de ten pe care îl aplici zilnic este perfect. Apoi adaugă volum pe zona pomeților. Joacă-te cu umbrele și folosește tuș și creioane cosmetice pentru a-ți contura sprâncenele și codițele din colțul ochilor. Cuvântul cheie când creezi un machiaj pentru personajul Maleficent este drama.

hallowen2021

Cruella de Vil

Cruella adusă de Emma Stone pe micile ecrane anul acesta este extrem de fermecătoare și este destul de simplu să o interpretezi. Una dintre cele mai memorabile apariții ale Cruellei din film este când și-a machiat jumătate din față în negru și cuvântul Future sculptat in fard. Ai nevoie să decupezi literele din hartie adezivă, să le lipești pe față și să adaugi fard negru peste. Nu uita să te dai cu ruj roșu pentru a obține un machiaj complet.

hallowen2021

Zână

Machiajele de tipul zână sunt mult mai elaborate decât cele pe care le-am descris mai sus, dar considerând cât de impresionant arată, merită tot efortul pentru că vei atrage atenția tuturor în momentul când intrii într-o cameră. Pentru a crea un machiaj de zână pentru Halloween trebuie să-ți exersezi aptitudinea de a desena deoarece ar trebui să creezi flori și plante din pensulă pe piele. Folosește farduri cu sclipici si intens colorate. Pentru a-ți completa apariția folosește o perucă într-o culoare puternică sau poartă o coroniță de flori.

hallowen2021

Sirenă

Poți să te transformi într-o creatură a adâncului pentru petrecerea de Haloween dacă folosești farduri de pleoape în nuanțe de albastru și verde metalic. Pentru a obține un machiaj mai elegant folosește și pietre, sclipici și strasuri. Este ușor să creezi modelul de solzi de peste pe față dacă folosești o pereche de dres sub formă de plasă.

hallowen2021

Regina de inimă roșie

Dacă ești un fan al cărții sau filmelor Alice în Țara Minunilor, așa cum suntem noi, ai mai multă inspirașie decât ai nevoie să creezi un machiaj impresionant de Halloween decoarece poți să te costumezi în orice personaj. Noi am ales Regina de inimă roșie deoarece nu ai nevoie de talentul unul machior profesionist să recreezi machiajul ei. Inimile sunt cele mai important elemente pentru acest machiaj iar tu poți să le integrezi în machiajul tău așa cum consideri potrivit. Folosește o bază neutră ca fondul de ten, apoi aplică un fard de ochi într-o culoare dramatică și desenează o inima pe buze. Peruca și costumul sunt cele care o vor aduce pe Regina de inimă roșie la viață.

hallowen2021

 

Content Creator: Alina Dumitrascu