Buna Pixi! Iti ofer CADOU mini-cursul meu despre Fotografia CloseUP a Ochiului cu Telefonul în machiaj

 

Hello PIXI!

 

Iti ofer aici parte din sufletul meu, parte din experiența și viziunea mea pentru tot ceea ce înseamnă TEHNICI DE FOTOGRAFIE CLOSEUP CU TELEFONUL  ÎN MACHIAJ și sper sa iti fie la fel de folositoare așa cum mi-au fost mie. Știu ca pozele sunt unealta cea mai buna de marketing a unui machior și știu ca ai mare nevoie de aceasta informatie chiar dacă ești începător sau deja avansat în acest domeniu.

 

But first, Cine este Lorena din spatele acestor emailuri?

Sotie, mama, machior, profesor, brand creator și lista poate continua. Dar cred ca ma recunosti mai repede dacă îți spun doar doua cuvinte  AMA Pigments. 

 

Suna cunoscut?

 

Da! sunt “mama pigmenților” AMA :) Și de asemenea detin propria scoala de machiaj de mai bine de 10 ani și sunt super mandra de asta.

Short Story of my life

M-am născut berbec, atat ca zodie cât și ca apucaturi,  într-o dimineață de 9 aprilie 1986 în București. La 5 ani le-am spus educatoarelor la gradinita ca plec în Italia și atat de mult am insistat pe tema asta incat părinții mei au fost chemați la ședința de gradinita pentru explicații. Mare le-a fost mirarea atat lor cat și mie cand am aflat ca Italia era la doar 250 km de București și se citea si scria corect CRAIOVA. Pur și simplu ai mei au hotarat sa ne mutam in alt oraș.

 

UN ȘUT IN DOS SAU UN PAS ÎNAINTE? 

 

Nu cunoșteam pe nimeni în Craiova. Lumea mea mica, așa cum o construisem pană atunci, se naruise. Ceea ce nu știam atunci este ca în următoarele luni  urma sa am cea mai revelatoare experiența ce-mi va contura viitorul și personalitatea.

Implinisem deja 6 ani și ramaneam singura in casa pana veneau părinții de la serviciu; si pentru ca nu aveam mulți  prieteni și nici frați ma jucam de cele mai multe ori singura in casa. Pictam. Până într-o zi cand am descoperit din greșeala ca acuarela se lipeste de piele dacă pun mai puțină apa. 

WOW!!! 

Momentul acela când te simti INVINCIBIL. Descoperisem uneltele care îmi puteau satisface nevoia de machiaj. Spun asta pentru ca mama mea avea în trusa de machiaj doar un ruj verde. ATAT!

Nu avea farduri, nu avea pudre, nu avea oja roșie!!! Iar eu eram disperata dupa orice produs cosmetic. 

 

PRIMUL MOMENT AHA ! 

 

A fost sa folosesc informația dobandita si sa ies afara la copii machiata cu acuarela pe pleoape. Probabil un impuls de moment care mă propulsa în fata copiilor și totodată arăta capacitățile mele extraordinare în manuirea pensulelor :))

ALB in colțul intern si MOV către colțul extern. Ce sa zic … un adevărat succes în fața blocului :) dar ghinion  ulterior pentru mine cand am revenit în casa și tatăl meu mă aștepta la usa cu ceea ce avea sa devină o întrebare constanta: CE E LA OCHII TAI?

 

PESTE 15 ANI

A trecut timpul și nu am știut sa valorific mai departe informația dobandita la 6 ani. Parintii nu au avut nici ei intuitia necesara pentru a ma dezvolta pe acest plan. 

 

Situația arata cam așa:

-renuntasem la facultate în ultimul semestru din ultimul an. Bine … mă dădeau ei oricum afara pt ca m-au prins cand copiam (dar asta este alta poveste). Eram la buget.

- am zis ca este timpul sa intru in actiune și am devenit broker de asigurari de viața … pe vremea cand oamenii abia își făceau asigurari la masina … deci eram sortită eșecului din prima.

- apoi ,cativa ani mai târziu  aveam deja o afacere stabila- un stand  engross -unde vindeam șosete, dresuri, mercerie și musamale. Jobul nu tocmai inaltator pentru o domnisoara de doua zeci si  ceva de ani. 

- apoi am înființat o firma de constructii impreuna cu cel ce ulterior mi-a devenit și soț. Din păcate pentru ca eram prea mici de varsta și fara experienta, oamenii ne-au înșelat încrederea și am dat faliment.

- am pus antene satelit pentru DIGI și am eșuat lamentabil și acolo.

- am avut și o firma  care producea porți și garduri din fier forjat. Nu am avut succes nici aici.

- am pus unghii false … not my thing. 

- am deschis 2 magazine alimentare în 2011. În 2013 am dat faliment.

- în 2012 vrut sa ma fac lăutar și să cânt la vioară. Nu este cazul sa va spun de ce nu am avut sorți de izbândă :)))

 

EȘECURI PESTE EȘECURI 

DE CE?

Pentru ca nu eram pe drumul meu

TREBUIA sa esuez ca sa vin cu un pas mai aproape de vocația mea. 

Suna cunoscut? 

 

AHA MOMENT #2

A fost cand m-a sunat mama sa mă uit la o emisiune despre zodii. Spunea la berbec că dacă mă decid sa schimb jobul în anul următor voi avea succes. M-am uitat cu interes la emisiune și la final am zis: ca sa se indeplineasca ce au spus la horoscop trebuie SA TREC LA ACȚIUNE!!!

Viața nu ți se schimba pur și simplu! TREBUIE SA IEI ATITUDINE !!!

Așadar am chemat o prietena și stăteam sa ne gandim la ce suntem bune fiecare și care este talentul nostru. Ea a spus ca vrea sa puna unghii iar eu am zis ca mi-a plăcut dintotdeauna machiajul.

 

CE AM FĂCUT ?

 

Ea a comandat un kit de unghii iar eu am aruncat paleta mea de Ruby ROSE de 180 culori la gunoi. În zilele următoare o alta prietena imi arata pe facebook o fata care machia foarte frumos și intr-una din poze se vedea o trusă de la FRAULEIN38. 

 

AHA MOMENT #3

Am comandat din Germania acea trusa și am asteptat-o cu sufletul la gura vreo trei saptamani. Între timp făcusem și o pagina de facebook cu gandul ca o sa încep și eu sa postez machiajele mele acolo. 

Cand am ridicat trusa de la posta AM SIMȚIT că din momentul acela VIITORUL MEU o sa se schimbe. Sentimentul era ceva aproape palpabil, era o certitudine mai mult decat o dorinta.Pur și simplu mă vedeam parcă în viitor. 

Am postat pe facebook vreo 9 luni în fiecare zi. Cateodata chiar și de doua ori pe zi. Chemam  toate prietenele sa le machiez ca sa am ce posta dar ca sa pot si exersa.

În acest timp acumulam experienta fără sa stiu. 

S-a ivit totuși o problema: produsele se consumau iar eu nu îmi permiteam sa mai cumpar altele. Părinții și sotul ma tot presau și îmi cereau socoteala la produse și nu ratau nicio ocazie ca sa îmi demonstreze ca ceea ce vreau eu sa fac nu o sa fie de viitor. 

Toți ma presau cu întrebarea: ai facut și tu vreun ban pana acum? Sau doar consumi produse?

Vorbele lor imi strapungeau inima dar ma si făceau mai puternica.

 FOCUSUL meu era pe informației și experiența si nu pe BANI.Adunam informații de peste tot. Facebook, Youtube, cărți, reviste. Nici acum nu-mi vine sa cred ca am putut posta atat de mult timp.

 CONSECVENTA a facut diferenta. Nu eram geniu în ce făceam, dar eram activa și asta a contat foarte mult. 

La un moment dat chiar mi-am pus și un tel: sa strang 20 de like-uri la o postare cu un machiaj făcut de mine. Era ceva extraordinar atunci, ceva de neatins. Le-am strans după mult timp și am fost foarte mandra de asta.

 

A FOST UȘOR?

NU!!!

Deoarece nimeni la momentul respectiv nu a crezut în mine și nici în pasiunea mea.

SUPORT ZERO !!! mai ales din partea familiei. 

 

AM PERSEVERAT , m-am luptat cu toate încercările lor de a mă face sa renunt si am mers mai departe în împlinirea visului meu. Și ce sa vezi ? 

 

Peste 9 luni am primit primul telefon iar vocea plăpândă de la celălalt capăt al firului mă întreba: AI UN LOC LIBER LA MACHIAJ?

Whaaatttt, am zis ???? Mi se părea ireal.

STAI SA VERIFIC, răspund eu răsfoind în gol niște pagini goale de agenda.. 

DA AM .. 

 

…. și cu aceste cuvinte incepe povestea mea

 

da, am CURAJUL 

da, am AMBIȚIA

da, am PUTEREA

da, SUNT așa cum mi-am dorit sa fiu. 

 

Așadar… drumul meu nu a fost ușor …. Dar în schimb ti-l  pot ușura pe al tau daca doresti

 

Iti ofer cadou cea mai ravnita informație cu cel mai mare impact asupra viitorului tău:


 

O sa ai nevoie de poze calitative ca sa incepi sa te faci remarcata. Cu aceasta problema eu  m-am confruntat până nu demult. Machiam atat de frumos, acumulasem atata experienta, machiajele deveneau din ce în ce mai curate și mai apreciate de clienți DAR NU LE PUTEAM SURPRINDE ÎN POZE.

 

Portofoliul este foarte important. 

Pozele postate pe profilul tău îti vor aduce notorietate și clienți, deci ele trebuie sa fie de o calitate superioara. Mai mult de atat, tu nu trebuie sa consumi foarte mult timp și energie cu execuția unei fotografii. Lipsa de timp în aceasta meserie este destul de acuta.

 Unghiul , lumina, temperatura, modelul, tipul de sprancene, tipologia ochilor sunt doar cateva de lucrurile de care trebuie sa ții cont pentru a obține o fotografie reușită.

Eu îți pot oferi GRATUIT experiența mea într-o mini serie de mailuri ce vor contine atat informație text cat si linkuri video cu demonstrații. 

Mini-Cursul Gratuit De Fotografie Closeup A Ochiului Cu Telefonul  are o durata totala de 3h  44 min și o sa contina:

 

  • Mail-ul Nr 1 : Cum sa alegi corect tipologia modelului în fct de pliu, pleoapa, sprancene,testele de temperatura de culoare și testul care demonstrează necesitatea bazei opace
  • Mail-ul Nr 2: Makeup DEMO- logica, tehnica, trucuri
  • Mail-ul Nr 3: Setingul pt poze și  testarea diferitelor tipuri de telefoane
  • Mail-ul Nr 4: Editarea pozelor

Mailurile o sa le primești o data la doua zile pt a avea timp sa asimilezi toată informația.

 

DE CE FAC ASTA? De ce ofer lucrurile acestea gratuit? Pentru că și eu am fost ca tine și știu cat conteaza o mână de ajutor întinsă  fix la momentul potrivit.

 

Hai! ia-ma de mână și hai sa iti arat cum îti poți face munca vizibilă și apreciata.

CLICK AICI si aboneaza-te la cursul GRATUIT