Meniu
Cosul tau

AMA Pigments Brand Ambasadors

Cum am descrie echipa de ambasadori? Teo și Roxana văd jumătate paharului goala, Angelica și Elena văd jumătatea plină și de asta fac o echipă extraordinara. Andreea și Ana pe de altă parte beau direct din sticla, Marina se întreabă de ce trebuie să folosească un pahar, iar Alina de obicei sparge paharul pentru că își relaxeaza picioarele pe masa.

Teo Badea - Trebuie să cunoști regulile în cel mai mic detaliu pentru a putea să le încalci ca un maestru. 

Roxana Mirea - Să vezi lumea reflectată în firul de nisip și paradisul în o floare salbatica. Ține infinitul în palmă și eternitatea într-o ora.

Angelica Cicu - Pământul ascunde muzica pentru cei care știu să asculte.

Andreea Cindea - Ai nevoie de haos în suflet ca să poți da naștere unei stele dansatoare.

Elena Nicola - Nu te trezești dimineața și ești un fluture, transformarea este un proces.

Marina Ciobanu - Chiar când omida se gândea ca a venit sfârșitul lumii s-a transformat într-un fluture.

Ana Olariu - Suntem aici să râdem sorților și să trăim viața cu atâta dorință încăt sfârșitul să tremure înainte să ne cuprinda.

Alina Dumitrașcu - Aproape că am uitat, ca să poți vedea adevărul trebuie să închizi ochii.


Teo Badea - Brand Ambassador

TEO BADEA

AMA Pigments reprezinta inspiratia ,diversitatea si calitatea de care un makeup artist are nevoie.Inspirația vine de la sine atunci cand ai toate aceste minunății.Brand-ul meu de suflet 4 ever !!!

Andreea Cîndea - Brand Ambassador

ANDREEA CINDEA

M-au cucerit inca de prima data cand i-am utilizat, asta fiind acum 3 ani. AMA Pigments este un brand care te indeamna sa iti extinzi orizonturile creative si sa descoperi artistul din tine. Versatili si calitativi, pigmentii AMA adauga mereu “acel ceva” in machiaj, care fura privirea instant.


Nicola Elena - Brand Ambassador

Nicola Elena

In viata se spune ca orice început are un sfârșit la fel cum orice sfârșit are un început .In aceasta situație pot sa contrazic aceasta prezicere și sa spun ca AMA pigments are doar început și mereu continuare .Aici nu exista sfârșit .Daca i-ai folosit o data ii vei folosi ever .Pentru ca sunt acel ceva de care nu te poți dezlipi și care face ca orice machiaj sa fie perfect.

Marina Ciobanu - Brand Ambassador

Marina Ciobanu

Când spunem AMA Pigments, vorbim despre culoare, inspirație, calitate. Sunt pigmenții mei preferați de câțiva ani, de care sunt încântată și niciodată nu m-au dejamagit. AMA Pigments ma uimește mereu cu fiecare colecție noua apărută și ma inspira catre machiaje extraordinare.


Angelica Cicu - Brand Ambassador

Angelica Cicu

Am întâlnit tot felul de produse.M-au mulțumit ,am fost fericita și le-am folosit in decursul anilor, dar mereu căutam "acel produs minune". In momentul in care am descoperit Ama Pigments lucrurile s-au schimbat. Dacă in alte situații schimbam produse in cazul pigmenților totul a rămas la fel. Aici nu se mai pune vorba de schimbat ci de înmulțit. Atunci când ii descoperi iti vei dori din ce in ce mai multi.

Roxana Mirea - Brand Ambassador

Roxana Mirea

Intens pigmentati si cu granulatii diferite, pigmentii AMA conferă strălucire si o nouă dimensiune machiajului! Gama variată de culori si texturi ,este ideală pentru a crea un machiaj fabulos! Așadar, pentru un look AMAzing optez intotdeauna pentru pigmenti AMA!


Alina Dumitrascu - Brand Ambassador

Alina Dumitrascu

Pigmentii AMA sunt ca un colt de univers prins intr-un recipient. Fiecare fir de pudra straluceste in felul lui unic si o data ce ii adaugi intr-un machiaj te scot din anonimitate si atrag toate privirile. Cuvinte sa ii descriu sunt multe dar o sa aleg doar la: de poveste.

Ana Olariu - Brand Ambassador

Ana Olariu

Magie! Asta insemana sa lucrezi cu pigmentii AMA. Inspiratia te copleseste iar rezultatul final nu poate fi altul decat extraordinar atunci cand ii folosesti. Versatili, intensi, catifelati!

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de utilizare cookie