Meniu
Cosul tau

Politica de Retur

POLITICA DE RETUR

Urmatorul aspect face referire doar la persoanele fizice conform legislatiei in vigoare.

Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului. In situatia mentionata mai sus, CLIENTUL are dreptul de a returna orice produs in termen de 14 zile calendaristice de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani, schimbarea cu un alt produs sau returnarea contravalorii sub forma de voucher. In aceste cazuri, valoarea in bani returnata, produsul inlocuit sau returnarea contravalorii sub forma de voucher, se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie.

Plata transportului aferenta produsului returnat respectiv cea aferenta produsului trimis pentru inlocuire ii revine clientului. Taxa de retur fiind 19 lei , respectiv inca 19 lei in plus daca se doreste inlocuirea anumitor produse.

Pentru comenzile internationale care au fost platite in valuta cu cardul returnarea banilor se va face cu o taxa aditionala de 15 euro. Aceasta taxa este perceputa de banca pentru orice transfer bancar in valuta.  Plata transportului aferenta produsului returnat  si cea aferenta produsului trimis pentru inlocuire ii revine clientului iar valoarea se va retine din suma ce urmeaza sa fie restituita pt contravaloarea produselor. Returnarea banilor se va face numai intr-un cont valid de EURO sau DOLARI. Datoriile vamale vor fi suporatede cumparator , asadar va rugam verificati conditiile vamale de import din tara dvs. astfel incat sa evitati returnarea coletului.

In cazul in care se opteaza pentru:

 • Inlocuirea cu un alt produs, acesta va fi expediat in cel mai scurt timp posibil (in masura in care este disponibil in stoc).

 • Rambursarea contravalorii produsului, aceasta va fi facuta in termen de maxim 14 zile de la receptionarea de catre S.C. Ama Pigments S.R.L coletului cu produsele returnate.

 • Returnarea contravalorii sub forma de voucher, pe care il puteti folosi intr-o viitoare comanda, aceasta va fi facuta in termen de maxim 5 zile de la receptionarea de catre S.C. Ama Pigments S.R.L a coletului cu produsele returnate.

La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie.

Nu se admit la retur: 

 • Produse care au fost desfacute
 • Produse care au fost testate/utilizate
 • Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse
 • Produse achizitionate de la alte magazine 
 • Produse neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia (factura sau bon fiscal)
 • Produse cu ambalajele deteriorate in orice fel 

Aceste masuri sunt specifice produselor cosmetice intru-cat termenul de valabilitate al acestora se calculeaza incepand cu prima deschidere a ambalajului, iar odata cu utilizarea/testarea lor apare riscul transmiterii de virusi prin transferul produsului altei persoane.

PROCEDEUL DE RETURNARE AL PRODUSELOR

Pentru a realiza returul unui produs urmati pasii de mai jos:
 • Asigurati-va ca produsul corespunde intocmai conditiilor de mai sus

 • Contactati serviciul Relatii Clienti  telefonic 0763 213 303

 • Ambalati produsul corespunzator pentru ca acesta sa fie ferit de socuri ce pot aparea in timpul transportului. Produsele care ajung retur in forma necorespunzatoare datorata ambalarii defectuoase nu vor putea beneficia de garantia returnarii.

Expediati coletul prin curierat rapid  la adresa: Str. Amaradia nr. 22, Craiova, Jud. Dolj, Romania, 200157, Telefon: 0763 213 303.

Expedierea coletului se poate face cu orice firma de curierat rapid, nu se accepta posta. Clientul se poate ocupa personal de retur sau poate suna la 0763.213.303 pt a cere o programare de retur cu firma de curierat  cu care are contract AMA Pigments   in momentul respectiv.

Dupa receptionarea coletului veti fi contactat/ contactata pentru a finaliza returul.

Atentie! Responsabilitatea cu privire la integritatea produsului pe perioada transportului in vederea returnarii acestuia apartine exclusiv clientului. Produsele deteriorate in timpul transportului ce nu fost ambalate corespunzator la expediere nu vor fi acceptate la retur. Daca produsul nu respecta intocmai conditiile mentionate mai sus compania noastra isi rezerva dreptul de a nu accepta returul produselor. Contravaloarea transportului tur-retur cade in sarcina clientului.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de utilizare cookie