Meniu
Cosul tau

Despre AMA

Despre fondatoarea AMA Pigments

Lorena Vîlcu Cioboată este un cunoscut machior, trainer și fondator al brandului AMA Pigments. Născută în Bucuresti, Lorena își împarte acum timpul între fiica ei (sursa de inspirație pentru brandul AMA), cursurile de make-up și crearea de pigmenți cosmetici. Ce a motivat-o pe Lorena să creeze o linie de pigmenți pentru machiaj? O combinație între cunoaștere, pasiune și expertiză, îmbinată cu faptul că pe piața din România lipsesc pigmeți de machiaj de calitate înală la prețuri accesibile.

Colecția de pigmenți este organizată în 12 categorii. Atunci când a ales culorile de bază pentru fiecare colecție, pasionata fiind de  misterele universului, a căutat ce culoare aparține fiecărei chakre și a creat pigmenții pornind de la aceste culori adaugand la acestea si categorii de inspiratie proprie. Numele colecțiilor sunt: Prime, Genesis, Enigma, Elixir, Secret, Vision, Spirit, Phoenix, Nature, White Star, Black Star and Nebula.

Filosofia brandului

Fii extraordinară!

Totul ce contează este să ajutăm femeile să se simtă extraordinar în fiecare zi.

AMA Pigments este un distribuitor profesional de pigmenți cosmetici care pot fi folosiți de make-up artiși si pasionați de machiaj pentru a crea machiaje magnifice. Din prima zi de existență, echipa AMA s-a concentrat pe crearea de pigmenți de calitate pentru clienții din România și străinătate și intentioneaza să aduca produsele pe întreaga piață europeană. AMA crede că fiecare om în parte este unic și prin produsele comercializate doreste sa va descoperiti frumusețea interioară.

Misiunea brandului AMA este să împărtășească iubirea pentru culori și să încurajeze oamenii să folosească produse de machiaj care îi ajută să-și împărtășească creativitatea. Compania încurajează atât machiorii cât și pasionații de machiaj să încerce pigmenții și să se bucure de produse pe care profesionistii din străinătate le folosesc cu încredere. De la înființarea brandului AMA a colaborat cu specialiști în domeniu să îmbunătățeasca produsele și să răspunda nevoilor industriei.

AMA Pigments crede că fiecare culoare are puterea să infuențeze emoțiile și stările într-un anumit mod. Prin colecțiile pline de culoare și mister, se doreste să dezvăluie lumii secretele asunse în spatele pensulelor.

AMA Pigments este un brand entuziast, strălucitor, plin de viață și receptiv. Noi credem că machiajul se bazează pe echilibru. Atunci când machiajul este îndrăzneț pe pleoape, genele sunt subtile pentru a-l evidenția. Pentru noi, machiajul este o formă de artă iar scopul nostru este să le oferim make-up artiștilor instrumentele și culorile necesare pentru a-și exprima viziunea.

AMA Pigments împărtășește iubirea pentru machiaj cu ajutorul educației. Fondatoarea brandului, Lorena organizează cursuri de machiaj pentru aspiranții care vor să devină profesioniști. Cursurile ei îi ajută să își descopere potențialul la valoare lui maximă. Aceasta îi îndrumă în cadrul Academiei de Machiaj (The Academy of Makeup Artists) să își descopere talentul unic și să îmbine cunoașterea cu înclinația pentru a picta pe tabloul numit piele.

Fiecare bătaie de inima a brandului AMA duce cu gandul la împărtășirea cunoștințelor, promovarea artei, cunoașterea universului și combinarea culorilor.

Marele țel al acestui brand este să devină un nume cunoscut în industria europeană de make-up. Ne dorim să suținem machiorii să își arate creativitatea oferindu-le o gamă largă de pigmenți cosmetici.

AMA Pigments sponsorizeaza evenimente naționale și colaborează cu make-up artiști cunoscuți în România și peste graniță.

Brandul AMA vinde pigmenții prin cadrul magazinului online dar și prin colaborări cu alte magazine profesionale de produse cosmetice.

AMA iubeste culorile!

XOXO

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de utilizare cookie