Meniu
Cosul tau

Informatii utile

 1. I: De ce pigmentul primit difera de culoarea de pe site?

   R:  Deoarece calibrarea culorilor difera de la un dispozitiv la altul . Pozele afisate pe site NU au fost modificate in Photoshop.Pe ecranul aparatului de fotografiat cu care au fost facute pozele potrivirea culorilor era aproximativ  de 1:1.

 


2. I :De ce unele cutii sunt pline cu pigment iar altele sunt pe jumatate goale ?

    R: Pigmentii se vand la gramaj nu la volum. Din aceasta cauza nu toate cutiile sunt pline cu pigment.  Aceeasi cutie cu acelasi gramaj poate parea mai goala sau mai plina datorita densitatii produsului . Unii pigmenti sunt mai grei ,  deci cu o cantitate volumetrica mai mica obtii gramajul dorit; iar altii sunt mai usori astfel cantitatea volumetrica de pigment umple cutia. Volumul pigmentilor difera in cutie de la numar la numar si nu conteaza ca sunt din aceeasi gamă.

Exemplul din imagine : aceeasi masa de 1kg cu densitati diferite

 

 

3. I: De ce curge pigment pe marginea capacului ?

    R:  Deoarece cutiile de 3ml si 5ml  au fost create la cererea clientilor sub forma de mostre. Deoarece cutiile sunt foarte micute asa este si filetul care nu sigileaza etans cutia. La varianta profesioanala , cutia de 10 ml , asa ceva nu se intampla deoarece acest model de recipient este mai mare ,avand o sita si un sigiliu care dozeaza cantitatea de pigment. Filetul are pasul mai lung si etanseaza cutia.

 

In imagine recipientul de 10 ml

Sită de dozare pentru recipientele de 3ml

AMA Pigments a introdus, la cererea clienților, sită de dozare și pentru recipientele de 3ml-mostra pentru ca atunci când se deschid să nu mai curgă produs pe margine și să se piardă pigment. Noile recipiente au întrat deja in circuit, dar până la epuizarea stocurilor vechi vor circula în paralel atât recipiente cu sită cât și fără. De aceea este posibil ca unele comenzi sa conțină atat pigmenți cu sită și fără sita.

site dozare

 

4. I : Cum arata recipientele de 3ml si 5ml ?

 

TOATE GRAMAJELE

 

recipient 3mlrecipient 5ml

 

recipient 10ml

5. I : Pigmentii pot cauza reactii alergice ? 

    R:  DA este posibil!!!

Ca orice alt produs cosmetic, pigmentii AMA sunt insotiti de buletine COA si MSDS de la producator si notificati pe portatul CPNP. Ingredientele din compozitia pigmentilor sunt aprobate pt folosirea in industria cosmeticelor.Desi cazurile sunt rare ,  pot exista situatii cand persoane cu hipersensibilitate pot dezvolta reactie alergica la unul din ingrediente, asemenea situatiilor din industria farmaceutica sau alimentara. Alergia la produsele cosmetice este denumită dermatită de contact. Aceasta se manifestă, aşa cum îi spune şi numele, pe locul în care am aplicat produsul. Alergiile se pot manifesta pe loc sau la un interval de cateva ore, insotite fiind de senzatie de usturime sau mancarime, pielea fiind rosie si umflata acolo unde a intrat in contact cu pigmentul.Dacă produsul care a provocat dermatita este reaplicat, zona se îngroaşă şi apar fisurile. In acest caz intrerupeti urgent folosirea.Dacă pielea nu a fost mult prea rău afectată, aceste dermatite se vindecă spontan, dar e necesar să oprim contactul cu substanţa care a declanşat alergia.Contactati medicul in oricare din situatii!

Este recomandat ca in cazul persoanelor cu hipersenibilitate produsele sa fie testate inainte de folosire.

 

testare

Daca dupa o perioada pielea se inroseste ca in imagine inseamna ca sunteti alergic la produsul testat!

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de utilizare cookie