Meniu
Cosul tau

Moody Blue - Pigment Machiaj Ama

Moody Blue - Pigment Machiaj Ama
-31 %

Pigmentii AMA sunt aplicati peste fond de ten si prezentati de sus in jos : 390-389-388-387.

Click aici pentru a vedea toate swatch-urile

Moody Blue - Pigment Machiaj Ama
Produsul este livrat in cutie de 3ml si contine ~ 0.4-0.6g de produs efectiv.

Produsul este contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la unul din ingrediente!

La orice comanda primită, adaugam BONUS noile recipiente goale, numărul lor fiind egal cu numărul pigmenților comandați în ambalaje vechi.Oferta este limitata!

Din cauza faptului ca pozele sunt realizate cu obiectiv macro la semiintuneric cu unghi stabilit de cadere al luminii culoarea pigmentului din poze poate fi diferita fata de culoarea reala a acestuia, pozele fiind mai saturate. Pigmentii sunt pozati pe baze diferite (baza neagra, baza alba, piele, hartie).

Culoarea pigmenților, de la o comanda la alta, poate avea variațiuni de tonuri si nuanțe pentru același cod de produs, iar imaginea de prezentarea de pe site sa rămână una singură de referință pentru toate variațiunile.

Culoarea pigmentilor poate sa difere fata de culoarea prezentata pe site si chiar pot exista diferente de culoare de la o comada la alta pentru acelasi pigment in functie de modificarile aduse de producator.

Pigment Model No 387

Cutia de 10 ml contine intre 2 si 4 g de produs efectiv. Cutia de 5 ml contine intre 1.2g si 1.8 g de produs efectiv. Cutia de 3 ml contine intre 0.4 g si 0.6 g de produs efectiv.
INSOLUBIL IN APA
Ingrediente:
- MICA (77019)
- TITANIUM DIOXID (77891)
- CHROMIUM OXIDE GREEN (77288 )
- SYNTHETIC MICA
- TIN DIOXIDE (77861)
- IRON OXID (77491)
- FLUORPHLOGOPITE
- CALCIUM-ALUMINUM BOROSILICATE
Microni:
- 10-200 µm

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de utilizare cookie