Meniu
Cosul tau

Crystall Hearts

Crystall Hearts - Pigment Machiaj Ama
-31 %

Pigmentii AMA sunt aplicati peste fond de ten si prezentati de sus in jos : 410-409-408-407.

Click aici pentru a vedea toate swatch-urile

Crystall Hearts

Produsul este contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la unul din ingrediente!

Produsul este livrat in cutie de 3ml si contine ~ 0.4-0.6g de produs efectiv.

Din cauza faptului ca pozele sunt realizate cu obiectiv macro la semiintuneric cu unghi stabilit de cadere al luminii culoarea pigmentului din poze poate fi diferita fata de culoarea reala a acestuia, pozele fiind mai saturate. Pigmentii sunt pozati pe baze diferite (baza neagra, baza alba, piele, hartie).

Culoarea pigmenților, de la o comanda la alta, poate avea variațiuni de tonuri si nuanțe pentru același cod de produs, iar imaginea de prezentarea de pe site sa rămână una singură de referință pentru toate variațiunile.

Culoarea pigmentilor poate sa difere fata de culoarea prezentata pe site si chiar pot exista diferente de culoare de la o comada la alta pentru acelasi pigment in functie de modificarile aduse de producator.

Pigment Model No 410

Cutia de 10 ml contine intre 2 si 4 g de produs efectiv. Cutia de 5 ml contine intre 1.2g si 1.8 g de produs efectiv. Cutia de 3 ml contine intre 0.4 g si 0.6 g de produs efectiv.

INSOLUBIL IN APA

Ingrediente:
- calcium-aluminum borosilicate
- titanium dioxid (77891)
- tin dioxide (77861)
- mica (77019)
- iron oxide (77491)

Microni:

10-200 µm

    Pentru cei care sunt creative cu pensula pigmentul de machiaj Crystall Hearts este alegerea perfecta pentru ca arata maro-rosiatic in borcanel, dar are si particule galbene si verzi. Arata ca o frunza de toamna care inca mai lupta cu natura sa-si mentina viata. Particulele verzi si galben sunt dovada ca frunza rosiatica nu este moarta inca. 
ATENTIE! Cutia de 3ML poate conține aproximativ 0.4 - 0.6 grame de produs efectiv. De luat in considerare faptul ca, unii dintre pigmenti au o densitate mare implicit un volum mic, astfel puteti experimenta situatia in care cutia sa para pe jumatate plina, In cazul in care cutia este sigilata, garantam greutatea continutului! Daca cutia nu este sigilata, va rugam sa ne contactati.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de utilizare cookie