AMA Pigments recomanda Plata ONLINE cu cardul pentru a limita incasarile de numerar si a proteja curierii!

Nebula Este Doar Locul de Naștere al Stelelor…Nimic mai Important

Nebula Este Doar Locul de Naștere al Stelelor…Nimic mai Important

Nebula dă naștere sclipirilor universului

        Nebula este un nor imens de culoare, un nor care colectează particule sclipitoare din univers. O Nebula ajunsă la maturitate, plină de culorile universului fuzionează și dă naștere unei noi stele. Dacă noua stea nu absoarbe toate particulele, atunci pigmenții rămași se regrupează și se așează în borcănelele AMA.

        Nebula, sau Bazele Creației este inspirația noastră pentu colecția cu același nume. Am creat o gama de pigmenți speciali, gliter grunjos în culori neon și texturi exotice. Dacă pigmeții din colecțiile White Star și Black Star sunt fini procesați, plini de prafuri sclipitoare și cameleonice, pigmeții din colecția Nebula sunt în forma brută grunjoasă a sclipiciului cosmic, în culorie neon puternice care așteaptă fuziunea pentru a se transforma și a da naștere copiilor sclipitori din celelalte colecții.

        Nebula este colecța perfectă pentru tine dacă vrei să pășești pe culmile creației și să experimentezi cu primele culori născute de norii universului.

        Prin incredibilul său potențial, Nebula stă la baza colecțiilor de pigmenți cosmetici fini, sclipitori, mați și sidefați.

        AMA loves colours, AMA loves you! Be AMA(zing)! XOXO

Coșul este gol!