AMA Pigments lanseaza dous noi colectii de pigmenti pe 16 Noiembrie si toate produsele vor intra la reduceri de Black Friday

Libertate in alegerea culorilor si texturilor, o combinatie de nuante si reflexe si un concept bine gandit pentru a fi de folos unui machior, proaspat venit de la creatorii AMA Pigments pentru machiorii care fac alegeri indraznete. Astfel am descrie noile colectii AMA Pigments care se vor lansa in colaborare cu Tania Maxim si Paulina Buldumea.

tania=

Numele colectiilor au un character jucaus atat la figurat cat si literal. Texturile combinate si culorile reflecta valorile brandului AMA si preferinta pentru culori indraznete. Aceste colectii incorporeaza toate elementele pe care Tania si Paulina le iubesc, cu o paleta de culori puternice si saturate perfecte pentru un sezon rece. Scopul colectiilor este sa ii ajute pe machiori sa experimenteze cu pigmentii cosmetici si sa se joace cu texturile. Sunt primele colectii AMA care includ produse realizate special pentru a fi folosite ca accesorii pentru coafuri, modele de unghii, sau aplicatii pentru machiajul de tip fantezie.

paulina buldumea

Lorena Vilcu Cioboata, creatoarea brandului spune “Am creat aceste colectii impreuna cu Tania si Paulina din pasiunea noastra pentru culori indraznete si combinatii neconventionale de nuante si texturi. Ne jucam cu pigmentii AMA in studio si puneam unele langa altele diverse texturi cand ne-am dat seama ca le putem combina pentru a crea o linie de produse pe care brandul AMA inca nu le avea. Pentru ca produsele fac parte din doua colectii coezive, machiorii pot combina oricare doi sau mai multi pigmenti si se vor imbina perfect.”

Pigmentii din aceste colectii sunt remarcabili, culorile puternice sunt izvorate din imaginatia machiorilor care au colaborat cu brandul de-a lungul anilor.

Aceste ultime colectii sunt proaspate, pline de viata si jucause dar intr-un mod senzational. Daca te uiti de aproape la fiecare pigment, poti observa ca fiecare recipient contine o culoare unica, care are reflexe diferite, in functie de lumina sub care este privit.

Indrazneste sa fi creativ cu noile colectii AMA Pigments.