Colectia Holographic imbina mii de particule stralucitoare

pigmenti cosmetici Holographic

Cand vine vorba de pigmenti pentru machiaj, AMA stie exact de ce au nevoie pasionatii de frumos. A introdus pe piata romaneasca pigmenti cosmetici atunci cand industria era saturata de produse din strainatate la preturi piperate.

AMA Pigments este un brand mandru ca poate sa le ofere clientilor peste 700 de pigmenti in cele mai variate culori si texture. Daca prima colectie enumera pudre stralucitoare intr-o singura culoare sau o combinatie de doua nuante, colectia lansata pe 4 iunie 2020 include pigmenti care incorporeaza intr-un singur recipient sute de particule.

Pentru ca brandul continua sa creasca sis a evolueze in fiecare zi, in fiecare sezon este hotarat sa aduca pe piata produselor cosmetice produse noi.

Colectia Holographic include 21 de pigmenti noi care se joaca cu nuante de la roz, mov, auriu, albastru la ruginiu, argintiu si combinatii cameleonice. AMA Pigments a cautat inspiratie in natura pentru a crea pudre noi. A incercat sa puna in recipient razele soarelui reflectate pe florile de primavera, valurile lacului sub lumina lunii, aripile fluturilor de toamna si fulgii de zapada din noptile geroase.          Frumusetea pigmentilor din colectia Holographic poate fi surprisa acolo de unde au fost inspirati, in natura sub lumina soarelui, cea mai stralucitoare stea a Caii Lactee.

PS: Atunci cand machiati cu pigmentii din ultima noastra colectie, expuneti-I sub soare daca vreti sa le surprindeti toate reflexele, pentru ca la lumina din camera sunt timizi si se ascund.

Va asteptam pe pagina colectiei sa descoperiti cele mai captivante culori.

Be AMAzing!

XOXO

Autor: Alina Dumitrascu