Mult timp, toata lumea isi intorcea privirea spre celebritati si machiori faimosi atunci cand cauta inspiratie pentru machiaj creativ. Dar timpurile s-au schimbat si in acest context (sau orice o sa fie 2021), machorii isi gasesc inspiratia in oameni fantastici care isi prezinta operele in social media. AMA Pigments a organizat mai multe provocari pentru machiaj creativ in ultima perioada si a descoperit talente tinere care nu primesc promovarea pe care o merita pentru talentul si aptitudinile lor.

Nu doar pentru produsele de calitate sau colectiile de rujuri pe care le au in sertare, dar pentru machiajele care te lasa fara suflare, urmarim urmatoarele conturi, care ne uimesc de fiecare data cand posteaza o poza noua. Iti promitem ca si pe tine te vor inspira sa creezi machiaje de fantezie si cine stie poate vei participa si tu la urmatoarea noastra provocare.

Criss

Criss este fata cool care te atrage pe pagina ei cu machiajele tip fantezie. O data ce ai deschis pagina o sa gasesti o multitudine de look-uri creative care te imbie sa le incerci acasa. Criss combina machiajele ei cu tinute extravagante si ne da acel vibe de revista de fashion pe care nu il au multe conturi de makeup din Romania. Hai sa apasam toti butonul de like pentru ca nimeni nu merita mai multi followeri decat our cool Criss.

Criss

Cristina Alexa

Cristina o sa te convinga sa ii dai follow la pagina de Instagram din momentul in care poposesti pe pagina ei de Instagram. Lookurile create de ea sunt extrem de detaliate si AMA o iubeste pentru cum se joace cu tonurile si culorile. Este o sursa continua de inspiratie pentru noi si asa ar trebui sa fie si pentru tine. Hai sa-i aratam iubirea noastra prin cat mai multe inimiaore.

Cristina Alexa

Monica Radu

Si acum avem un profil care ne uimeste de fiecare data cand il deschidem. Feed-ul Monicai Radu este plin de machiaje puternice si creative iar ceea ce mana ei picteaza pe fata modelelor le face competitie si celor mai buni machiori din breasla. Noi speram sa mai participle la provocarile noastre pentru ca mereu ne ofera look-uri senzationale. Hai cu like-rile pentru Monica.

Monica Radu

Kame Ly

Kame Ly este un machior care stie sa le faca pe toate, de la machiaj de tip revista, la machiaj fantezie, si day-to-day. Daca esti un iubitor de frumos asa cum suntem noi la AMA nu ai cum sa nu o urmaresti pe Kame LY Make-Up Artist pentru ca pagina ei este plina de close-up-uri si mahciaje complete care arata mai mult a opera de arta decat a look-uri de iesit pe strada.

Kame Ly

Asta este tot pentru azi pixies! Ne auzim data viitoare! Pana atunci…

Be AMAzing!

XOXO

Alina Dumitrascu, AMA Pigments Brand Ambasador & Content Creator