La AMA anul acesta ai mega reduceri intre 16-23 noiembrie

Black Friday este putin diferit anul acesta, mai ales ca se preconizeaza ca la sfarsitul lunii noiembrie vom fi din nou in carantina acasa. Dar, AMA Pigments e pregatita pentru Black Friday cu reduceri fara egal si o noua interfata intuitiva a site-ului. Pigmentii sunt organizati in categorii in functie de paleta cromatica din care fac parte si noul site surprinde cu o actegorie noua dedicata pigmentilor creati pentru machiajul mireselor.

black friday 2020

Doar pentru ca anul acesta toate cumparaturile se fac online, nu inseamna ca ofertele sunt mai putin insemnate. De fapt, asteapta-te ca reducerile de Black Friday sa fie mai mari ca niciodata pentru ca AMA planuieste sa lanseze si doua colectii noi in colaborare cu Tania Maxim si Paulina Buldumea, la preturi speciale.

black friday 2020

AMA Pigments este unul dintre cei mai mari distribuitori de pigmenti cosmetici din Romania cu o colectie de peste 700 de pigmenti pentru machiaj. Anul acesta, brandul a inceput colaborarile cu machiori renumiti la nivel national, precum Tania Maxim si Paulina Buldumea, pentru a lansa colectii de pigmenti cosmetici inspirati de stilurile celor doua.

Fi sigur sa pui in cos cei mai frumosi pigmenti!

Fi extraordinar!

XOXO

Autor: Alina Dumitrascu