Cine nu o cunoaste pe Lorena Vilcu Cioboata pentru machiajele profesionale si creative pe care le realizeaza o cunoaste pentru pigmentii de machiaj stralucitori pe care i-a  creat pentru mahiorii profesionisti, sau pentru cursurile de machiaj pe care le organizeaza de 10 ani in Craiova. Dar ceea ce putini stiu despre ea, este ca si-a descoperit o noua pasiune si anume fotografiatul machiajelor.

La inceputurile carierei sale Lorena, ca toti machiorii incepatori a intampinat multe obstacole. Desi realiza machiaje pe care putini machiori reuseau sa le execute, avea mai multa experienta decat majoritatea machiorilor din Craiova si clientii ii apreciau munca, nu reusea sa surprinda in poze cat de curat lucra si cat de frumoase erau machiajele ei. Pentru un machior profesionist portofoliul este cea mai buna modalitate de a-si prezenta munca publicului, atrage clienti si stabili o reputatie. Dar pentru a aduce notorietate pozele din portofoliu trebuie sa aiba o calitate superioara. Lumina, unghiul, temperatura dar mai ales modelul sunt elementele care influenteaza calitatea unei fotografii. Dupa multi ani de experimentat cu tipul de poze care atrag cele mai multe priviri, Lorena a inteles ca pozele de tip close-up cu machiajul ochiului au cel mai mult succes. De ce?

  1. Pentru ca publicul nu este atras de frumusetea sau imperfectiunile modelului
  2. Pentru ca pun in evidenta talentul de a realiza un machiaj curat si profesionist

Si pentru ca Lorena s-a nascut pentru a fi profesor, nu a putut sa tina doar pentru ea cunostiintele despre fotografierea machiajului. Asa ca a pregatit pentru toti cei care vor sa-i afle secretele un mini-curs de fotografie closeup a ochiului cu telefonul.

Ce ar trebui sa stii despre Mini-Cursul Gratuit De Fotografie Closeup A Ochiului Cu Telefonul?

  • Are o durata de 3 ore si 44 minute
  • Este format din 4 mailuri
  • Mailul Nr 1Cum sa alegi corect tipologia modelului in functie de pliu, pleoapa, sprancene,testele de temperatura de culoare si testul care demonstreaza necesitatea bazei opace 
  • Mailul Nr 2 Makeup DEMO- logica, tehnica, trucuri
  • Mailul Nr 3 Setingul pentru poze si  testarea diferitalor tipuri de telefoane
  • Mailul Nr 4Editarea pozelor
  • Mailurile sunt trimise o data la doua zile
  • Mini-cursul este gratuit
  • Pentru a intra in posesia cursului acceseaza link-ul https://news.lorenacioboata.ro/

Acum stii care este surpriza de primavara pe care ti-a pregatit-o Lorena Vilcu Cioboata, sau asa cum ne place noua la AMA Pigments sa o numim, Mama Pigmentilor. Si pentru ca viata este despre a invata cat mai multe despre ceea ce te pasioneaza, noi te incurajam sa urmaresti cursul si sa ne impratasesti parerea ta despre acesta.

Be AMAzing!

XOXO

Alina Dumitrascu

Content Creator & Brand Ambasador AMA Pigments