Provocarea pliului plutitor

Pliul plutitor (floating crease) este vedeta anului si pentru ca, noi cei de la AMA, suntem indragostiti de machiaj, nu am ratat nici o sansa sa prezentam un nou trend pe blogul nostru. Tot ce putem sa spunem despre acest este WOW. Pentru ca noua ne plac noutatile, ii incurajam pe machiori si pasionatii de machiaj sa isi foloseasca creativitatea si sa exploeze cat mai multe tehnici de machiaj pentru ca educatia este cea care ne ajuta sa devenim mai buni.

Si noi iubim cut-crease-ul la fel de mult ca voi, dar suntem nebuni dupa pliul plutitor pentru ca este nou, unic si minimalist, iar 2020 este despre simplicitate. Ultimul nostru articol Eyelinerul grafic sau pliul plutitor – cel mai nou trend de pe Instagram a prezentat variatia de pliu plutitor prezentat de Katie Jane Hughes.

Katie Jane Hughes nu este doar unul dintre cei mai cunoscuti machiori de pe Instagram ci si expertul la care apeleaza vedete ca Rosie Huntington-Whiteley atunci cand participa la evenimente importante. Aici va lasam un video in care Katie creaza un machiaj asemanator unui filtru de pe Snapchat pe nimeni alta decat Rosie Huntington-Whiteley. Katie este un model pentru noi pentru ca ne incurajeaza sa renuntam la filterele de pe Instagram si sa aratam lumii adevarata fata a machiajului. Machiatul este o arta, asa ca de ce am avea nevoie de vreun alt filtru cand pensulele noastre fac minuni?

AMA de asemenea va incurajeaza sa credeti in voi si sa renuntati la filtre si tone de produse.

Mai putin este mai mult.

Tocmai de aceasta am provocat pasionatii de machiaj din grupul profesionist Only M.U.A. sa recreeze machiaje inspirate din ultimul nostru blog.

Inainte sa anuntam castigatorii (ta da da da) vrem sa multumim tuturor pentru implicare si interes. Fiecare machiaj a fost extraordinar si daca unele nu se regasesc in lista de castigatori este doar pentru ca nu au respectat 100% elementele cheie ale acestui trend.

Pliul plutitor, asa cum am aratat in ultimul nostru articol, este simplu. Liniile sunt la obiect, plasate undeva intre liniile genelor si sprancenelor, insotite de un machiaj simplu sau doar o baza de machiaj. Stilul in sine este unul indraznet, asa ca nu este nevoie sa adaugam elemente complementare sa atragem atentia.

Practic avem nevoie doar de o baza culoarea pielii si un creion ascutit (sau o pensula daca inlocuim creionul cu fard).

Aici sunt cei 10 castigatori.

cei 10 castigatori

cei 10 castigatori

Asa cum am mentionat mai inainte, ne-au impresionat machiajele voastre si reinterpretarile trendului si vrem sa va incurajam sa va folositi talentul si impaginatia sa recreati (si poate chiar sa dati startul) trenduri.

Am ales inca 5 machiaje care nu reproduc 100% trendul pliului plutitor, dar care sunt executate extraordinar. Doar va recomandam ca pe viitor sa fiti extrem de atenti la caracteristicile machiajului prezentat si la exemplele oferite pentru ca fiecare machiaj este unic.

Fiti pregatiti pentru ca va pregatim alte provocari in curand.

cei 10 castigatori

 

XOXO

Autor: Alina Dumitrascu