In ultimul nostru blog am vorbit despre un subiect putin cunoscut si anume cum folosim pigmentii cosmetici pe buze, in combinatie cu un ruj sau aplicati peste o baza cremoasa ca un balsam de buze.

Pentru cei care acum descopera pigmentii pentru machiaj ar trebui sa stiti ca sunt pudre fine care sunt de obicei folosite pentru a crea farduri de pleoape presate. Numai ca pigmentii pentru machiaj produsi de AMA Pigments sunt in forma de pudra nepresata, pentru a retine mai bine particulele stralucitoare si intensitatea culorilor.

Dar, pigmentii cosmetici au mai multe aplicatii, chiar daca majoritatea ii folosesc pentru machiajul ochilor, acestia sunt extraordinari cand ii aplicam pe buze peste un ruj sau cand ii combinam cu o baza uleioasa sau intens hidratanta, sa cream un produs nou. Aici gasesti mai multe informatii despre cum poti sa ii folosesti pe buze daca vrei sa experimentezi cu particule mica de pigmenti.

In ultima noastra provocare pentru pasionatii de machiaj din grupul Only About Makeup, i-am rugat pe acestia sa ne impartaseasca poze cu pigmenti AMA aplicati pe buze si am ales pozele cele mai creative. Ar trebui sa mentionam ca unele dintre urmatoarele machiaje necesita aptitudinile unui machior profesionist pentru ca pigmentii au fost aplicati in combinatie cu alte produse.

Dar sa nu mai lungim discutia, asa cum v-am promis aici gasiti operele de arta pe care le-au creat talentatii machiori din grupul Only About Makeup. Daca vreti sa vedeti si alte machiaje realizate de ei, in colajul de poze aveti numele fiecarui machior, asa ca ii puteti cauta pe retelele de socializare sa vedeti si alte machiaje realizate de ei.

Only About MakeupOnly About Makeup